Ook in 2015 hardlopen voor De Brug! Geplaatst mei 2, 2015 door Ellen

Uit

Goed nieuws. Ook in 2015 gaan we een hardloopwedstrijd houden voor de Brug. In november 2014 is een hardloopwedstrijd georganiseerd in Zwolle, de 2 Bruggenloop. Hierbij zijn sponsorgelden van in totaal 2250 euro opgehaald voor Vereniging de Brug. Deze loop is door ex-collega’s van onze in februari 2014 overleden voorzitter van de Brug, Jo ter Maat, georganiseerd in samenwerking met atletiekvereniging PEC.

Naast het feit dat dit evenement ter nagedachtenis was aan Jo, een fervent hardloper, was dit ook een mooie gelegenheid om meer bekendheid te kunnen geven aan het goede werk van onze Vereniging de Brug. Het werd een gezellige dag, waarbij naast de sportieve prestaties ook na afloop gelegenheid was om samen met collega’s en familie nog gezellig in de kantine bij te praten en kennis te nemen van projecten die door de Brug worden gesteund.

Na afloop bleek dit initiatief zo geslaagd, dat er al een aantal toezeggingen werden gedaan voor deelname voor 2015. We hebben geëvalueerd met de atletiekvereniging PEC en hebben besloten om ook dit jaar weer een loop te gaan organiseren. In de loop van het jaar zullen hierover nieuwe aankondigingen op de website verschijnen.